Не писав бо ще не все було відомо остаточно... тепер можу сказать: протоколи бумажні втрачені... щойно приїхав з бази Author (дякую Андрію з Author за те що йшов назустріч), перерив три мішка сміття - протоколів немає, хоча наприклад блаки заяв на участь знайшов...
Тому ніяких нових даних по результатам, думаю, не з"явиться....
Так як пролить світло на "неточності" не виходить то можу в двух словах розказать як все відбувалось. Дані в таблицю (xls-файл з першого повідомлення) заносились з протокола Сандаля (за що йому велике пасіба). В протоколі було буквально пара неточностей типу один і той же стартовий номер два раза (мабуть неправильно розпізнавали номер)... на зубок ті номери я не пам"ятаю але точно памятаю що була проблема з результатом SJ (69). І точно не було "неточностей" по протоколу з наприклад 88 і 17 номерами (Куруха і АнтоніоХР)... Там де були неточності - звіряли з протоколом Yorik'а (теж пасіба). Після того як занесли результати протоколів ми "пройшлись" по всім номерам яких не було в протоколах і визначили "що з ними" - троє людей які стартували але на останній розвилці поїхали направо і відповідно не фінішували і решта було перевірено що вони не стартували - тобто результат всіх учасників був ідентифікований...
Це все я пишу щоб пояснить що все-таки це результати з доволі високою достовірністю, хоча помилки як видно є...
Звичайно частина вини за втрачені протоколи на мені - за що перед учасниками вибачаюсь... Були б вони то можна було б ще раз звірить і побачить що може я десь очепятку в наборі допустив, може мені продиктували час з помилкою, може ще якась причина сплила б...
Про чіпи і т.д. - не хотілось би флуд розводить, але ІМХО на такій гонці, з такою кількістю учасників можна запросто обійтись бумажними протоколами і помилок не буде... головне їх не забувать на місці гонки...